μοριακό γρίπης

PCR για Ταυτόχρονη Ανίχνευση Γρίπης και COVID

Πραγματοποιείται ταυτόχρονος μοριακός έλεγχος κορωνοϊού, ιού της γρίπης Α/Β και ταυτοποίηση Η1Ν1.

Η δειγματοληψία πραγματοποιείται ρινοφαρυγγικά, διασφαλίζοντας την ασφαλέστερη ανίχνευση του ιού, ακόμα και όταν βρίσκεται σε χαμηλά επίπεδα.            

Η δειγματοληψία για μοριακό έλεγχο πραγματοποιείται κατ'οίκον στην Αττική και στη Θεσσαλονίκη ή στα διαγνωστικά κέντρα στο Κολωνάκι και στη Τσιμισκή (Θεσσαλονίκη).

Rapid Antigen για Ταυτόχρονη Ανίχνευση Γρίπης και COVID

Rapid test για ταυτόχρονη ανίχνευση μέσω μιας και μόνο λήψης δείγματος για την ανίχνευση και των δύο ιών: κορωνοϊού και γρίπης (τύπου Α και τύπου Β).

Το συγκεκριμένο παρέχεται αποκλειστικά και μόνο στα διαγνωστικά κέντρα στη Γλυφάδα και στο Ελληνικό ή κατ'οίκον στην Αττική.

επιλέξτε το διαγνωστικό στην περιοχή που σας βολεύει καλύτερα
Προγραμματισμός Test
άμεσα και γρήγορα, online booking

σε περίπτωση επιλογής ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ, ενημερώστε μας για τη διεύθυνση
Image

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Ερχόμαστε σε σας ή Επισκέπτεστε ένα από τα Διαγνωστικά σε όλη την Ελλάδα

Δεν είστε σίγουροι για το ποιό test είναι κατάλληλο για σας?
Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα μέσω τηλεφώνου ή email για να σας εξυπηρετήσουμε ως προς τον προγραμματισό του δικού σας Covid19 travel test.

PCR Test Ομαδικός Έλεγχος (για Group)

Για ομαδικό (5+ άτομα) διαγνωστικό έλεγχο PCR test, παρέχουμε ειδική τιμολογιακή πολιτική με ιδιαίτερα προνομιακές τιμές και πραγματοποίηση της δειγματοληψίας στο χώρο σας, σε όποιο μέρος της Ελλάδας κι αν βρίσκεστε. 

Ενημερώστε μας για το τί ακριβώς επιθυμείτε και πόσα άτομα είστε και μαζί βρίσκουμε την ιδανικότερη για τις ανάγκες σας, λύση.

Tel Number

+302109658338