Γνωρίστε το CovidTest.gr

εξειδικευμένα, COVID Test υψηλής ποιότητας κι εγκυρότητας

Το covidtest.gr είναι μία πλατφόρμα εξειδικευμένων διαγνωστικών κέντρων και ιατρών, που ως κύριο στόχο έχει τη διαχείριση και προγραμματισμό του COVID TEST σας, στο χώρο επιλογής σας ή στα συνεργαζόμενα διαγνωστικά ιατρεία.

Τα test πραγματοποιούνται 24 ώρες το 24ωρο και 7 ημέρες την εβδομάδα για όσους τα χρειάζονται: ασθενείς, εργαζόμενους, πελάτες ξενοδοχείων και εν γένει επισκέπτες στην Ελλάδα, πελάτες συνεργαζόμενων φαρμακείων και άλλων συνεργαζόμενων παρόχων.

Οι συνεργαζόμενοι φορείς του CovidTest.gr εξυπηρετούν τον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης με αποδεδειγμένη εγκυρότητα και πιστοποίηση για τις παρεχόμενες υπηρεσίες.

Επιπρόσθετα, μέσα από ένα δίκτυο εξειδικευμένων συνεργαζόμενων νοσηλευτών και ιατρών παρέχουμε 24ωρη και καθημερινή εξυπηρέτηση της απαιτούμενης δειγματοληψίας αλλά και ανάλυσης του διαγνωστικού σας τεστ για COVID19 (rapid antigen ή rt-PCR) στα συνεργαζόμενα διαγνωστικά κέντρα.

Το CovidTest.gr έχει ως στόχο να παράσχει στον κάθε ενδιαφερόμενο (ένοικο ξενοδοχείου ή ασθενή) υπηρεσίες υψηλής ποιότητας με κύριο αντικείμενο τη διαχείριση του εκάστοτε COVID περιστατικού, από τη διάγνωση μέσω των συνεργαζόμενων διαγνωστικών έως την αποτελεσματική θεραπεία και παρακολούθηση του από τους συνεργαζόμενους εξειδικευμένους ιατρούς.

Ιατροί

Συνεργαστείτε μαζί μας

ενταχθείτε κι εσεις στο δίκτυο συνεργαζόμενων ιατρών

 
Φαρμακεία

Ας συνεργαστούμε

πολλά είναι πλέον τα φαρμακεία για τα οποία αναλαμβάνουμε τη διαχείριση των tests, προσφέροντας τη δυνατότητα και για rt-PCR

Ξενοδοχεία

Ας συνεργαστούμε

πολλά ξενοδοχεία συνεργάζονται μαζί μας για την εξυπηρέτηση των πελατών τους στην άνεση τους

Tel Number

+302109658338